Over Ons

MKB ICT Service is oorspronkelijk in 2005 gestart als TVI Computers vanuit een flat in Horst. 
Van daaruit hebben we TVI Computers verder solide opgebouwd en uitgebreid. In 2008 zijn we verhuisd naar het pand aan de Venrayseweg in Horst, hier zijn we uitgegroeid van een bedrijfje met 2 personen naar een team met in totaal 6 mensen.

Een verschuiving van werkzaamheden van particuliere klanten naar voornamelijk de zakelijke markt heeft ons doen besluiten medio 2023 een naamswijziging door te voeren naar MKB ICT Service Noord-Limburg. Hierbij is ook de verhuizing naar Hegelsom gerealiseerd.

Op deze nieuwe locatie hebben we geen fysieke winkel meer, maar kunt u uiteraard nog steeds terecht om reparaties te laten uitvoeren of voor advies voor een nieuwe laptop of computer. Echter is dit enkel nog mogelijk op afspraak.

Uiteraard is het ook nog steeds mogelijk afspraken te maken op locatie voor zowel particulier als MKB. Wenst u een afspraak te maken voor reparatie of onderhoud van uw computer, laptop of netwerk bij u thuis? Neem dan gerust contact met ons op.

Plan een adviesgesprek

Heeft u vragen over uw IT omgeving, een nieuwe huisstijl voor uw bedrijf of een vernieuwde website?

Onze specialisten helpen u telefonisch of in een vrijblijvend gesprek bij u op kantoor.

Vraag hier naar onze gratis ICT inventarisatie

Elke IT omgeving kan verbeterd worden, en hier zorgen wij voor.

Graag komen wij met u en uw bedrijf in contact.

Onze specialisten komen bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en inventarisatie en u ontvangt een voorstel met verbeter- en veranderpunten.

Beveiliging en onderhoud

Dank je wel voor je reactie.

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Indien je verder nog vragen hebt kun je ons altijd bereiken per email of telefoon.

De ideale ICT Partner voor ZZP'ers

Ben je ZZP’er en zoek je de juiste ICT partner?

MKB ICT Service zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over je automatisering.

We leveren en onderhouden je hardware, configureren de ideale werkplek, verzorgen je huisstijl en website en helpen je met al je ICT gerelateerde vragen. Hierdoor kun jij je concentreren op je eigen werkzaamheden en doen waar je goed in bent. Dan doen wij dat ook.  

Ben je op zoek naar een IT partner die bij je past?
Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak. We werken niet met tickets, maar je krijgt direct iemand aan de lijn en indien mogelijk word je meteen geholpen. We helpen je graag zoals we zelf ook behandeld willen worden; Normaal, persoonlijk en met een gezonde dosis humor.

Wil je meer informatie of wil je gebruik maken van onze gratis MKB ICT inventarisatie op locatie? Stuur een mail naar
info@mkbictservice.nl