Online zichtbaarheid

Maak je bedrijf of vereniging zichtbaar op het internet

Een professionele website en huisstijl voor jouw bedrijf
Bij MKB ICT Service creëren we met websites een optimaal imago voor jouw bedrijf of organisatie. Hoe groot of hoe klein ook, op het internet ligt de lat voor iedereen gelijk. Wij zorgen ervoor dat ook jij daarmee je voordeel doet. Laten we eerlijk zijn: een nieuwe website even snel in elkaar draaien is er bij ons niet bij. Wij zijn pas tevreden als alle onderdelen met de nodige aandacht en kennis van zaken ontworpen en getest zijn. Zo zijn wij zeker van de geleverde kwaliteit en kun jij zeker zijn van een professionele website.

Geschikt voor alle toestellen
In een wereld waar steeds meer op verschillende toestellen zoals smartphone en tablet wordt gewerkt, is het belangrijk dat jouw website vlot werkt en gemakkelijk te navigeren is. Daarom zorgen wij ervoor dat je website mobiel vriendelijk (responsive) is en optimaal wordt weergeven op elk toestel. Zo kunnen jouw bezoekers vlot je website raadplegen en makkelijk vinden wat ze zoeken. En ook Google ziet zulke websites net iets liever en geeft jouw website een hogere ranking.

Je website zelf aanpassen?
Wil je zelf regelmatig pagina’s aanpassen, nieuws of promoties plaatsen? Dat kan! Wij bouwen je nieuwe website met een eenvoudig en intuïtief te gebruiken CMS. Zo kun je op elk uur van de dag en op welke locatie dan ook je eigen website aanpassen.

Onderhoud en beveiliging
Het up-to-date houden van je site is essentieel om te voorkomen dat de website het niet meer doet, traag wordt of dat uw website gehackt wordt. Door technisch onderhoud aan je website is de website beter beveiligd en heb je de laatste nieuwe versie van plugins, thema en WordPress. Ook worden er periodiek backups gemaakt van de volledige website en van de database. Gaat er wat fout met je website dan heb je altijd nog een backup.

Huisstijl en drukwerk
Je huisstijl is vaak de eerste kennismaking die je klant met je bedrijf heeft. Deze kennismaking kan dan maar beter goed zijn. Wij helpen je om een juiste en passende huisstijl te ontwikkelen. Je kunt bij MKB ICT Service terecht voor een nieuw logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers en andere reclame uitingen.

Ben je op zoek naar een IT partner die bij je past?
Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak. We werken niet met tickets, maar je krijgt direct iemand aan de lijn en indien mogelijk word je meteen geholpen. We helpen je graag zoals we zelf ook behandeld willen worden; Normaal, persoonlijk en met een gezonde dosis humor.

Wil je meer informatie of wil je gebruik maken van onze gratis MKB ICT inventarisatie op locatie? Stuur een mail naar info@mkbictservice.nl

Plan een adviesgesprek

Heeft u vragen over uw IT omgeving, een nieuwe huisstijl voor uw bedrijf of een vernieuwde website?

Onze specialisten helpen u telefonisch of in een vrijblijvend gesprek bij u op kantoor.

Vraag hier naar onze gratis ICT inventarisatie

Elke IT omgeving kan verbeterd worden, en hier zorgen wij voor.

Graag komen wij met u en uw bedrijf in contact.

Onze specialisten komen bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en inventarisatie en u ontvangt een voorstel met verbeter- en veranderpunten.

Beveiliging en onderhoud

Dank je wel voor je reactie.

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Indien je verder nog vragen hebt kun je ons altijd bereiken per email of telefoon.

De ideale ICT Partner voor ZZP'ers

Ben je ZZP’er en zoek je de juiste ICT partner?

MKB ICT Service zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over je automatisering.

We leveren en onderhouden je hardware, configureren de ideale werkplek, verzorgen je huisstijl en website en helpen je met al je ICT gerelateerde vragen. Hierdoor kun jij je concentreren op je eigen werkzaamheden en doen waar je goed in bent. Dan doen wij dat ook.  

Ben je op zoek naar een IT partner die bij je past?
Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak. We werken niet met tickets, maar je krijgt direct iemand aan de lijn en indien mogelijk word je meteen geholpen. We helpen je graag zoals we zelf ook behandeld willen worden; Normaal, persoonlijk en met een gezonde dosis humor.

Wil je meer informatie of wil je gebruik maken van onze gratis MKB ICT inventarisatie op locatie? Stuur een mail naar
info@mkbictservice.nl