Beveiliging en onderhoud

Data backup

Office backup


Met een Office 365 backup maak je een backup van jouw Exchange, OneDrive en SharePoint omgeving zodat e-mails, agenda, contactpersonen en bestanden 24/7 beveiligd zijn tegen hacks en ongewenste verwijdering.
Bewaar automatisch al je bestanden en e-mails langer en veiliger dan het standaard retentiebeleid van Office 365. Zelfs per ongeluk verwijderde bestanden blijven bewaard. Deze dienst heeft een retentietijd van 7 jaar, mede vanwege de wettelijke bewaarplicht van je administratie.

Workstation backup


Werknemers vertrouwen op hun werkstation om de dagelijkse taken te kunnen doen. Downtime zorgt voor irritatie en improductiviteit. Met workstation backup van N-Able wordt 1x per dag een complete backup van het werkstation gemaakt. In het geval dat er een crash van het werkstation optreedt, kan deze gehele image worden teruggeplaatst. Zo werk je veilig en snel weer verder, zonder dataverlies.

Server backup


De server is het hart van je IT omgeving. Bescherm de bestanden op deze server met de N-able Server backup dienst. Met deze dienst wordt dagelijks een backup gemaakt van de server. Hierdoor zorgen wij ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over de belangrijke bestanden van je bedrijf.

Selecteer 1 van deze opties:

Beveiliging werkstations en servers

EDR beveiliging


Jarenlang waren antivirusprogramma’s afdoende om het MKB te beveiligen, maar bedreigingspatronen veranderen en het MKB heeft nu een nieuwe manier van beveiligen nodig om deze steeds uitgekiendere en heftigere aanvallen te kunnen bestrijden.

Bescherm je bedrijf tegen ransomware-aanvallen

Laat beheerde EDR al jouw apparaten terugzetten naar een tijdstip vóór de bedreiging voor echte gemoedsrust. Herstel geïnfecteerde apparaten eenvoudig naar volledige productiviteit, door welke ransomware ze ook worden gegijzeld. Je hoeft cybercriminelen geen enorme losgeldbedragen te betalen om toegang tot de bestanden te herstellen. Beheerde EDR betaalt zichzelf uit omdat het je veilig houdt.

Verhoog de productiviteit van medewerkers

Verwijder bedreigingen die traditionele antivirusprogramma’s omzeilen en behoud snellere apparaat prestaties, waardoor er minder afleidingen ontstaan die de productiviteit van de medewerkers verminderen.

Selecteer 1 van deze opties:

Versleuteling en 2 staps verificatie

Bitlocker


Om je bestanden nog beter te beveiligen, is het verstandig om de gegevens op je harde schijf te versleutelen. BitLocker is een uitstekend programma waarmee je al jouw data op de harde schijf kunt versleutelen. Op de harde schijf van jouw laptop staat vermoedelijk (privacy)gevoelige informatie die vanzelfsprekend niet op straat mag belanden. Wanneer je jouw laptop verliest of als die gestolen wordt, kan deze informatie helaas in verkeerde handen terechtkomen. BitLocker versleutelt de gegevens op de harde schijf van je apparaat, waardoor cybercriminelen wel bij je harde schijf kunnen komen, maar de gegevens niet kunnen lezen. Hiermee wordt het risico geminimaliseerd dat onbevoegden toegang krijgen tot je gegevens.

Meervoudige verificatie (MFA) op gebruikersaccounts (bijv. werkstations)


Het traject naar een volledig zero-trust security model start met de security van medewerkers. Duo verifieert bij elke inlogpoging de gebruikersidentiteit en de status van het apparaat om vertrouwde toegang tot uw apparaat of toepassingen te bieden. Duo maakt o.a. het volgende mogelijk:

- Verifieer de identiteit van alle gebruikers voordat toegang wordt verleend tot zakelijke toepassingen en resources.
- Krijg gedetailleerd inzicht in alle soorten apparaten die toegang hebben tot uw toepassingen, op elk platform.


Meervoudige verificatie (MFA) op Office


Meervoudige verificatie (MFA) is een zeer belangrijke eerste stap bij het beveiligen van je organisatie. Microsoft 365 voor Bedrijven bied je de mogelijkheid om standaardinstellingen voor beveiliging of beleid voor voorwaardelijke toegang te gebruiken om MFA in te schakelen voor de beheerders en gebruikersaccounts. Voor de meeste organisaties bieden standaardinstellingen voor beveiliging een goed niveau van aanmeldingsbeveiliging.

Selecteer 1 van deze opties:

Domein en mailbeveiliging

Kevlarr


Kevlarr geeft je de controle en inzicht over het mailverkeer, zodat alleen legitieme afzenders, e-mails vanuit de organisatie kunnen verzenden. Het is zeer belangrijk voor iedere organisatie om jouw merk goed te beschermen bij het verzenden van uitgaande e-mails naar klanten. Kevlarr zorgt ervoor dat de e-mailcommunicatie veilig wordt waardoor afluisteren of manipuleren door internetcriminelen vrijwel onmogelijk wordt. Kevlarr gebruikt hiervoor de DMARC techniek (incl. DKIM en SPF) Door DMARC te implementeren krijg je inzicht in wie er namens jouw domein e-mails verzendt.

Hornet Security


Het cloudgebaseerde bedrijfscommunicatieplatform met het meest efficiënte filter van de markt voor bescherming tegen spam en malware direct geïntegreerd. De e-mail- en samenwerkingsomgeving, bestaande uit mailbox, agenda en adresboek, biedt gebruikers maximale bescherming tegen spam, phishing en andere cyberbedreigingen op basis van meerdere beveiligingsniveaus en AI-gebaseerde analyse. De hoogste gegarandeerde spam- en virusdetectiepercentages op de markt beschermen gebruikers niet alleen tegen vervelende e-mailoverstromingen, maar ook tegen besmetting met ransomware of spyware.

Notification


Voeg automatisch meldingen toe aan inkomende mailberichten, zodat je medewerkers alerter worden op potentieel risicovolle e-mails.

Selecteer 1 van deze opties:

Interne awareness

Guardey


Weten jij en je medewerkers wat te doen als er een phishing mail binnenkomt?

95% van alle hacks en datalekken wordt veroorzaakt door menselijke fouten. Wij bieden een awareness game aan die werknemers leert om cyberdreigingen te herkennen en te neutraliseren.
Een team van ethische hackers en pedagogen voegt elke week content toe over de nieuwste cyberdreigingen.

Selecteer 1 van deze opties:

Thuiswerken

N-Able remote desktop


Werk veilig vanuit thuis of bij een klant en maak remote verbinding via N-Able Remote Desktop. Je logt in via een MFA beveiligd portaal en neemt je werkstation gemakkelijk over. Veilig, snel en simpel.

Selecteer 1 van deze opties:

Netwerkbeveiliging en fallback

Firewall


Wij leveren, installeren en onderhouden Fortigate firewalls. Fortigate beveiligt de grootste ondernemingen, MKB's, service providers en overheidsorganisaties over de hele wereld. FortiGate biedt betere schaalbaarheid, maximale ondersteuning en uitstekende integratie.

Beveilig jouw netwerk, data en gebruikers met een FortiGate firewall.

Fallback internet lijn


Zoek je een unlimited 4G/5G oplossing? Dit scheelt een hoop stress als je hoofd internetverbinding onverhoopt een keer wegvalt. Deze verbinding ook uitermate geschikt voor een plek waar een tijdelijke oplossing nodig is, of voor camera beveiliging op een afgelegen locatie.

Wifi aanleg, verbetering en monitoring


Een veilig Wifi netwerk is de basis voor een goede beveiliging. Aanleg van het netwerk is pas het begin, echter is onderhoud en monitoring nog veel belangrijker. Door je netwerk te laten monitoren ontdekken we eventuele beveiligingsproblemen vaak op voorhand, en door middel van periodieke firmware en apparaat updates blijft je apparatuur up-to-date en veilig

Selecteer 1 van deze opties:

Huis- en kantoorbeveiliging

Camerabeveiliging


Bescherm je bedrijf met camerabeveiliging, eventueel met IR nachtzicht, opslag van camerabeelden en terugkijken op je computer, laptop of mobiele telefoon. Dit is te integreren met je Wifi netwerk of indien nodig met een 4G netwerk.

Ook zijn er mogelijkheden voor een draadloze deurbel met camera of intercom, geintegreerd in het netwerk.

Selecteer 1 van deze opties:

Oude apparatuur

Inruil en afvoer van apparatuur


Is het tijd om je werkplekken of mobiele telefoons te moderniseren? Of heb je nog gebruikte devices liggen waar niets meer mee gedaan wordt? Dan wil je jouw huidige apparaten op een milieuvriendelijke en veilige manier afvoeren. Hiervoor heb je een betrouwbare IT-partner nodig die jou duidelijkheid en inzicht geeft in het proces. Wij zorgen voor een veilige afvoer, data wiping en een eerlijke restwaarde voor jouw gebruikte apparaten.

Selecteer 1 van deze opties:

Periodiek onderhoud

Onderhoud


Uiteraard kunnen wij alle diensten implementeren die jouw IT omgeving beveiligen, maar zonder onderhoud, updates, backups en backup restore tests ben je nog niet optimaal beschermd. Laat je apparatuur en netwerk periodiek (in overleg) door ons nakijken, zodat alles up-to-date blijft. Hiervoor kunnen we een vaste interval instellen.

Selecteer 1 van deze opties:

Uw bedrijfsgegevens

Plan een adviesgesprek

Heeft u vragen over uw IT omgeving, een nieuwe huisstijl voor uw bedrijf of een vernieuwde website?

Onze specialisten helpen u telefonisch of in een vrijblijvend gesprek bij u op kantoor.

Vraag hier naar onze gratis ICT inventarisatie

Elke IT omgeving kan verbeterd worden, en hier zorgen wij voor.

Graag komen wij met u en uw bedrijf in contact.

Onze specialisten komen bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en inventarisatie en u ontvangt een voorstel met verbeter- en veranderpunten.

Beveiliging en onderhoud

Dank je wel voor je reactie.

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Indien je verder nog vragen hebt kun je ons altijd bereiken per email of telefoon.

De ideale ICT Partner voor ZZP'ers

Ben je ZZP’er en zoek je de juiste ICT partner?

MKB ICT Service zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over je automatisering.

We leveren en onderhouden je hardware, configureren de ideale werkplek, verzorgen je huisstijl en website en helpen je met al je ICT gerelateerde vragen. Hierdoor kun jij je concentreren op je eigen werkzaamheden en doen waar je goed in bent. Dan doen wij dat ook.  

Ben je op zoek naar een IT partner die bij je past?
Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak. We werken niet met tickets, maar je krijgt direct iemand aan de lijn en indien mogelijk word je meteen geholpen. We helpen je graag zoals we zelf ook behandeld willen worden; Normaal, persoonlijk en met een gezonde dosis humor.

Wil je meer informatie of wil je gebruik maken van onze gratis MKB ICT inventarisatie op locatie? Stuur een mail naar
info@mkbictservice.nl